De waarheid zit in het hart

coaching voor jong én oud


Start Now


Read More

As Featured In:My E-Books & Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.


Read More

Testimonials

“ Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit duis sed odio sit amet nibh vulputate. ”

Christine Walters

Mijn verhaal

Begaan, groot inlevingsvermogen, geïnteresseerd, oprecht en kinderen echt zien, zijn woorden die ik vaak terugkrijg als ik kinderen begeleid. Als kind heb ik de nodige dingen meegemaakt die mij heel erg uit balans hebben gehaald en mij heel erg hebben veranderd. Aanvankelijk was ik een heel blij kind en stond ik heel onbevangen in het leven.

Rond mijn zevende jaar veranderde mijn jeugd echter ingrijpend. Van een vrolijk kind veranderde ik in een teruggetrokken, eenzaam meisje. Ik trok een muur rond mezelf op en naar mate ik ouder werd, werd die muur alleen maar hoger en hoger. Van binnen was ik eenzaam en voelde ik me heel alleen. Naar buiten toe was ik juist een heel stoer meisje. Ik kon goed leren en had genoeg vriendinnen. En alles leek goed met me te gaan.

Niemand zag echter wat er van binnen met mij gebeurde.  En iemand echt toelaten deed ik niet. Niemand mocht weten wat er echt in mij omging. Mezelf zijn, kon ik hierdoor ook niet. En dat maakte dat ik me door niemand begrepen voelde. Ik gedroeg me opstandig en toen ik op de middelbare school zat, dachten mensen dat ik gewoon een lastige puber was. Niemand die aan me vroeg wat er met me aan de hand was, of hoe het met me ging.

Jaren heb ik zo door geworsteld. Tot rond mijn 38e jaar. Ik had een goede baan bij de Rijksoverheid. Ik werkte heel hard en in combinatie met mijn gezin met drie kinderen, waarvan één met autisme, werd dat me te veel. Toen ik ook nog in een reorganisatietraject terecht kwam, was de tijd meer dan rijp om goed naar mijn verleden te kijken. Ik begon één en ander goed te verwerken en vooral goed naar mezelf te kijken. Al die jaren had ik namelijk mijn gevoelens weggestopt.

Nooit had ik echt durven voelen. Nu was de tijd om dat wel te doen. Hierdoor kwamen ook de gevoelens vrij, van wat ik echt wilde. Waar word ik blij van? Wat is mijn passie? Voor het eerst in jaren begon ik naar mijn hart te luisteren. Mijn hart dat me al die jaren eigenlijk al had verteld dat ik in mijn baan in loondienst niet op de juiste plek zat. Mijn hart dat me liet voelen dat ik het liefst met kinderen wilde werken. Een wens die ik dus altijd goed had weggestopt. Vlak hierna ben ik met de Post-HBO kindercoachopleiding begonnen, wat resulteerde in mijn kindercoachpraktijk in 2015. Nu doe ik wat ik het allerliefste doe: werken met kinderen.

In de praktijk laat ik iedereen hun eigen hartenwijsheid ontdekken. Ik leer kinderen naar hun hart te luisteren. De wijsheid zit namelijk in het hart. Door wat ik zelf heb meegemaakt, begrijp ik mensen heel goed. Ik zie ze. Ik zie wie ze echt zijn en wat ze nodig hebben.  En ik luister naar ze, ik luister naar wat ze echt vertellen.

Ik gun het iedereen om gelukkig te worden. Om te kunnen zijn, wie ze zijn. Dat ze er mogen zijn en dat ze goed genoeg zijn. Gun jij je kind of jezelf dat ook? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.


Read Heather’s Story

Story Image